Edukira joan
Ondarea guztiona delako
 
Mostrar/ocultar menú principal de navegación [eu]
Hernaniko ahotsak
Jatekoa eta edatekoa
Gaiak » Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
pasarteak
1.Txerri hiltzea eta odolkiak (Joakina Altuna Gastesi)
2.Txerri lanak: odolkiak, txerri-muinak, urdaiazpikoa... (Joakina Altuna Gastesi)
3.Txerri lanak, txerri jana eta errotak (Joakina Altuna Gastesi)
4.Osin tortilla (Joakina Altuna Gastesi)
5.Eltzeko gazta edo gazta ustela jaten (Telesforo Oiarbide Zabaleta)
6.Lehen ez zen hobeto bizi (Esteban Elorza Aranburu)
7.Katua jateko (Antonio Goikoetxea Beobide)
8.Erlezaintza (Antonio Goikoetxea Beobide)
9.Etxeko elikadura: estraperloko irina eta baratzeko produktuak (Luix Otxotorena Ollokiegi)
10.Igandetan arroza txerrikia eta piperrekin (Mari Karmen Urdangarin Letamendia)
11.Jaten ez genekizkienak (Mari Karmen Urdangarin Letamendia)
12.Sardinzarrak arrautzetan pitarraz lagunduta (Mari Karmen Urdangarin Letamendia)
13.Baratxuri zopa nola prestatu (Anttoni Leonet Bikandia)
14.Labetxoa, su baxua eta eltzeak (Enriketa Aranburu Garaiar)
15.Gerra ondoko gosea (Enriketa Aranburu Garaiar)
16.Tripa ederki jaisten zen, gerra ondoan (Enriketa Aranburu Garaiar)
17.Sardin zaharraren burua jateko (Iñaxi Imaz Etxeberria)
18.Esnea saldu ezinik batzuetan (Maitere Azpiolea Olarra)
19.Esnea erosi, falta zenean (Maitere Azpiolea Olarra)
20.Igandeetako menua eta tripakiak (Anttoni Egaña )
21.Lurra lantzeko tresnak; gose garaian, taloak (Paxkuala Kortadi Ormaetxea)
22.Gose garaian, tuberkulosia asko (Paxkuala Kortadi Ormaetxea)
23.Txerri-muinak elkarri opari (Paxkuala Kortadi Ormaetxea)
24.Hernaniko urik onena (Julian Ezeiza Landa Aterpe )
25.Ezkontzetako menua (Antonio Lizeaga Arrieta Epele )
26.Janaria eta kontserbak gerraostean (Salustiana Irazusta Iraola)
27.Apaizak etxera bazkaltzera (Migel Urdanpilleta Otegi)