Hernaniko ahotsak
Sagardogintza
pasarteak
| 1. | Sagardoa etxerako eta saltzeko (Maria Rosario Iradi Abalabide) |
| 2. | Sagardoa egiteko prozesua (Pedro Maria Santa Cruz Oiartzabal) |
| 3. | Sagar jotzea txalapartaren jatorri? (Pedro Maria Santa Cruz Oiartzabal) |
| 4. | Sagarra estutzeko makinak (Pedro Maria Santa Cruz Oiartzabal) |
| 5. | Tolarea erakusten (Pedro Maria Santa Cruz Oiartzabal) |
| 6. | Sagar motak (Pedro Maria Santa Cruz Oiartzabal) |
| 7. | Sagardoa egiteko prozesua (Telesforo Oiarbide Zabaleta) |
| 8. | Sagardoa nola egiten zuten (Telesforo Oiarbide Zabaleta) |
| 9. | Zizarra, sagar ondu gabeekin (Telesforo Oiarbide Zabaleta) |
| 10. | Sagardoa pausoz pauso (Ignacia Oiarbide Aranburu) |
| 11. | Etxeko sagarra onena (Ignacia Oiarbide Aranburu) |
| 12. | Pitarra nola egiten zuten (Iñixio Lete Tolosa) |
| 13. | Pitarra egiteko sagarraren prentsaketa (Iñixio Lete Tolosa) |
| 14. | Sagasti handia Ibarluzen (Juani Lujanbio Etxabe) |
| 15. | Gipuzkoako kupelik handiena (Manolo Adarraga Elizaran Txokolo ) |
| 16. | Sagardoaren fermentazioa atzeratzeko teknika (Manolo Adarraga Elizaran Txokolo ) |
| 17. | Jatetxe izan aurretik, sagardotegi (Antonio Lizeaga Arrieta Epele ) |
| 18. | Sagardo kaxkarra udatiarrentzat (Antonio Lizeaga Arrieta Epele ) |
| 19. | Sagardoa nola egiten zuten (Regina Gorrotxategi Miranda) |
| 20. | Botilako sagardoa (Regina Gorrotxategi Miranda) |
| 21. | Zizarra eta pitarra zer diren (Migel Urdanpilleta Otegi) |
| 22. | Sagardotik edaten (Migel Urdanpilleta Otegi) |
| 23. | Argindegiko sagardotegia (Mari Carmen Iradi Miner) |
| 24. | Aldea dago sagardotik sagardora (Mari Carmen Iradi Miner) |
| 25. | Sagarra berandu biltzen da gaur egun (Mari Carmen Iradi Miner) |
| 26. | Sagardotegiak aldatu egin dira (Mari Carmen Iradi Miner) |
| 27. | Sagardotegira familian (Mari Carmen Iradi Miner) |
| 28. | Giro sanoa, sagardotegian (Mari Carmen Iradi Miner) |
| 29. | Egun baino edalontzi txikiagoak (Mari Carmen Iradi Miner) |
| 30. | Sagardoa gutxi eta maiz (Mari Carmen Iradi Miner) |

