Hernaniko ahotsak
Sagardogintza
pasarteak
1. | Sagardoa etxerako eta saltzeko (Maria Rosario Iradi Abalabide) |
2. | Sagardoa egiteko prozesua (Pedro Maria Santa Cruz Oiartzabal) |
3. | Sagar jotzea txalapartaren jatorri? (Pedro Maria Santa Cruz Oiartzabal) |
4. | Sagarra estutzeko makinak (Pedro Maria Santa Cruz Oiartzabal) |
5. | Tolarea erakusten (Pedro Maria Santa Cruz Oiartzabal) |
6. | Sagar motak (Pedro Maria Santa Cruz Oiartzabal) |
7. | Sagardoa egiteko prozesua (Telesforo Oiarbide Zabaleta) |
8. | Sagardoa nola egiten zuten (Telesforo Oiarbide Zabaleta) |
9. | Zizarra, sagar ondu gabeekin (Telesforo Oiarbide Zabaleta) |
10. | Sagardoa pausoz pauso (Ignacia Oiarbide Aranburu) |
11. | Etxeko sagarra onena (Ignacia Oiarbide Aranburu) |
12. | Pitarra nola egiten zuten (Iñixio Lete Tolosa) |
13. | Pitarra egiteko sagarraren prentsaketa (Iñixio Lete Tolosa) |
14. | Sagasti handia Ibarluzen (Juani Lujanbio Etxabe) |
15. | Gipuzkoako kupelik handiena (Manolo Adarraga Elizaran Txokolo ) |
16. | Sagardoaren fermentazioa atzeratzeko teknika (Manolo Adarraga Elizaran Txokolo ) |
17. | Jatetxe izan aurretik, sagardotegi (Antonio Lizeaga Arrieta Epele ) |
18. | Sagardo kaxkarra udatiarrentzat (Antonio Lizeaga Arrieta Epele ) |
19. | Sagardoa nola egiten zuten (Regina Gorrotxategi Miranda) |
20. | Botilako sagardoa (Regina Gorrotxategi Miranda) |
21. | Zizarra eta pitarra zer diren (Migel Urdanpilleta Otegi) |
22. | Sagardotik edaten (Migel Urdanpilleta Otegi) |
23. | Argindegiko sagardotegia (Mari Carmen Iradi Miner) |
24. | Aldea dago sagardotik sagardora (Mari Carmen Iradi Miner) |
25. | Sagarra berandu biltzen da gaur egun (Mari Carmen Iradi Miner) |
26. | Sagardotegiak aldatu egin dira (Mari Carmen Iradi Miner) |
27. | Sagardotegira familian (Mari Carmen Iradi Miner) |
28. | Giro sanoa, sagardotegian (Mari Carmen Iradi Miner) |
29. | Egun baino edalontzi txikiagoak (Mari Carmen Iradi Miner) |
30. | Sagardoa gutxi eta maiz (Mari Carmen Iradi Miner) |