Hernaniko ahotsak
Jatekoa eta edatekoa
pasarteak
1. | Txerri hiltzea eta odolkiak (Joakina Altuna Gastesi) |
2. | Txerri lanak: odolkiak, txerri-muinak, urdaiazpikoa... (Joakina Altuna Gastesi) |
3. | Txerri lanak, txerri jana eta errotak (Joakina Altuna Gastesi) |
4. | Osin tortilla (Joakina Altuna Gastesi) |
5. | Eltzeko gazta edo gazta ustela jaten (Telesforo Oiarbide Zabaleta) |
6. | Lehen ez zen hobeto bizi (Esteban Elorza Aranburu) |
7. | Katua jateko (Antonio Goikoetxea Beobide) |
8. | Erlezaintza (Antonio Goikoetxea Beobide) |
9. | Etxeko elikadura: estraperloko irina eta baratzeko produktuak (Luix Otxotorena Ollokiegi) |
10. | Igandetan arroza txerrikia eta piperrekin (Mari Karmen Urdangarin Letamendia) |
11. | Jaten ez genekizkienak (Mari Karmen Urdangarin Letamendia) |
12. | Sardinzarrak arrautzetan pitarraz lagunduta (Mari Karmen Urdangarin Letamendia) |
13. | Baratxuri zopa nola prestatu (Anttoni Leonet Bikandia) |
14. | Labetxoa, su baxua eta eltzeak (Enriketa Aranburu Garaiar) |
15. | Gerra ondoko gosea (Enriketa Aranburu Garaiar) |
16. | Tripa ederki jaisten zen, gerra ondoan (Enriketa Aranburu Garaiar) |
17. | Sardin zaharraren burua jateko (Iñaxi Imaz Etxeberria) |
18. | Esnea saldu ezinik batzuetan (Maitere Azpiolea Olarra) |
19. | Esnea erosi, falta zenean (Maitere Azpiolea Olarra) |
20. | Igandeetako menua eta tripakiak (Anttoni Egaña ) |
21. | Lurra lantzeko tresnak; gose garaian, taloak (Paxkuala Kortadi Ormaetxea) |
22. | Gose garaian, tuberkulosia asko (Paxkuala Kortadi Ormaetxea) |
23. | Txerri-muinak elkarri opari (Paxkuala Kortadi Ormaetxea) |
24. | Hernaniko urik onena (Julian Ezeiza Landa Aterpe ) |
25. | Ezkontzetako menua (Antonio Lizeaga Arrieta Epele ) |
26. | Janaria eta kontserbak gerraostean (Salustiana Irazusta Iraola) |
27. | Apaizak etxera bazkaltzera (Migel Urdanpilleta Otegi) |