Saltar al contenido

Título y logo de la página

Ondarea guztiona delako
 
Mostrar/ocultar menú principal de navegación
Hernaniko ahotsak
Mendiaren aprobetxamendua
Gaiak » Baserria » Baserriko lanak » Mendiaren aprobetxamendua
pasarteak
1.Su egurra okindegietarako eta eskoletarako (Lorentxo Lizeaga Aranburu)
2.Su egurra prestatzen II (Lorentxo Lizeaga Aranburu)
3.Hesolak egiten (Lorentxo Lizeaga Aranburu)
4.Hesolak egiten II (Lorentxo Lizeaga Aranburu)
5.Hesolak egiten III (Lorentxo Lizeaga Aranburu)
6.Pagoagan lanean (Emilio Lizeaga Aranburu)
7.Soldaduskan egurra mozten (Pedro Maria Santa Cruz Oiartzabal)
8.Txikitzeko eta sutarako egur onak eta txarrak zein diren (Pedro Maria Santa Cruz Oiartzabal)
9.Ilargiaren garrantzia (Pedro Maria Santa Cruz Oiartzabal)
10.Pinuak bota, zatitu eta zuritu (Telesforo Oiarbide Zabaleta)
11.Umetatik aitari mendian laguntzen (Joxe Oiarbide Elorza Ttanttua )
12.Berroak, miura, goroldioa saltzeko (Iñixio Lete Tolosa)
13.Muira behientzat eta gabonetako erakusleihoetarako (Iñixio Lete Tolosa)
14.Otea nola moztu, zapaldu eta prestatu (Iñixio Lete Tolosa)
15.Otea, arbia eta "tturkua", ganaduaren jana (Iñixio Lete Tolosa)
16.Pinuentzako zuloak egiten (Jose Antonio Barandiaran Pagola)
17.Pinu landarea prestatzen (Jose Antonio Barandiaran Pagola)
18.Pinudien ugaritzea (Jose Antonio Barandiaran Pagola)
19.Ziordian patata biltzen eta enborrak garraiatzen (Inazio Zubiarrain Otxotorena)
20.Trontzak oholetarako (Inazio Zubiarrain Otxotorena)